Ян улоф екгольм людвігові хитрому ура ура ура скачать

Ян улоф екгольм людвігові хитрому ура ура ура

Книги Видавництва Старого Лева! частина 2!
Ян Улоф Екгольм "Людвігові Хитрому-ура,ура,ура!" Така позитивна і мила казочка-повість! всього 14 розділів і 95 сторінок! Такі гарненькі малюночки! А це-тато Ларсен! :) Трішки про казочку-вона про сім"ю лисів Ларсенів,в яких підростає 14 діток-лисеняток- братики: Лабан,Леопольд,Лаге,Лассе-молодший,Лассе-старший,Ленарт,Лео,Лукас,Людвіг і сестрички: Лаура,Лінея,Ловіса,Лідія та Лоттен! Правильно Ви думаєте-прочитати не так вже й легко.

Ну така собі скоромовка для мами. Отже,Людвіг-найменше лисеня,не такий як усі інші,він дружить з зайчиками і білочками,не хоче нікого обманювати,і не бажає нікому зла! Але ж яка лисиця,без хитрощів? Тому Людвіг стикається з купою проблем,і потрапляє в багато пригод! Але в кінці,він починає дружити з курчатком і всім курником:) От такий в нього братик-неформал! Подивіться,які стильні тато й мама))) Це не всі ілюстрації,всіх я не фотографувала. Сторінки світло жовтого кольору і з дуже цупкого паперу.

Далі,в нас-Володимир Читай "Історії чарівного лісу" частина перша. Всього 4 казочки поділені на розділи! І 75 тоненьких сторіночок! Казочки повчальні! Однак історія про ворона Карка мені не сподобалася-ну дуже вже трагічна-спершу в нього помер тато,потім мама,а потім і "названий тато",коротше-суцільна трагедія. Хоча решта історій гарні і несуть в собі сенс! Вже вийшла друга частина,але поки що я думала чи варто її купувати-всі книги розкупили (в Ашані),там вона коштувала 35грн. А зараз я покажу Вам Абетку,цього ж видавництва!

Купувала її для молодшого,оскільки вона з картону-то можна дати книгу в ручки,а самій піти варити борщ))) Маю на увазі,що спокійно можна залишити дитину з книгою сам на сам,бо з тонкими сторінками ми (буває дуже рідко) не дружимо. Для навчання дітей використовуватиму кубики Зайцева,тож абетка для мене не принципова. Абеточка дуже мені сподобалася!Ціна адекватна цілком-50грн.



  • Ян улоф екгольм людвігові хитрому ура ура ура

  • Ян улоф екгольм людвігові хитрому ура ура ура
  • Пользователи выбирают:
    >